RSS

Hei og hå hvor det går...!

Jaja, så ble ikke alle planene for uke 7 gjort, men jeg kom på vei med en dal av dem, for det første fikk vi oss leilighet (jippi!!! :o)), så nå blir det mye pakking fremover, for vi flytter allerede 1. mars! Men jeg fikk da laga et par av middagene som jeg planla, i tillegg var vi på Belhaven i går for en veldig hyggelig middag! Fikk ikke begynt å scrappe ennå, men er på god vei, for jeg har fått mye fint av søster´n både i post og på `Gode Minner`, i tillegg til at jeg har handla litt selv - men har et godt utgangspunkt for å begynne. Gleder meg masse! Ellers så fikk jeg ordna en liten Valentineskake til gubben da - så en liten ting fikk han. Så ble det noe vasking og utforskning av hvordan en burde sove, men det var det - å endel av denne ukens "mål" blir overført til neste uke, som blir:

Uke 8:
  1. Skole, skole, skole - trenger jeg si mer: må få gjort endel oppgaver, lest mye, fordelt lesing til eksamen etc. Burde gjøres mandag, så gå en tur på biblio du Sigrun!
  2. Gå gjennom alt av klær - Fretex med alt jeg ikke tror jeg vil bruke - pakk ned det du ikke trenger de neste 2 ukene, og vask alt som skal vaskes!
  3. Festival / tur - planlegging - må få satt igang.
  4. Få ordna mange bilder, slik at scrappinga kan begynne for fult!
  5. Begynne på Spenst...ikke være støttemedlem!
  6. Begynne å pakke alt jeg kan pakke...ork, og skriv liste over alt som skal pakkes.
  7. Skriv CV og lignende - søke jobber!?!
  8. Jobbe med en ny blogg og Fjesbokgruppa til Marie og meg...
  9. Melde meg inn på scarppesider og kurs på `Gode Minner`
  10. Kose meg litt med vinterferie.
Da er det bare å kose seg resten av søndagskvelden, men mat, film og en god armkrok - og stålsette seg mot ukens planer: Arbeidslyst treng deg på, her skal du motstand finne! Nei, tull og tøys, denne uken skal det bli alvor ut av lista!

Legger ved et lite bilde av alt det fine scrappeutstyret jeg har så langt - takk skal du ha Ellen ;)


Og mer skal det bli....av forskjellige ting...!
Ha en fin kveld!

1 kommentarer:

ellemelle sa...

Håper pakkene kan komme tli nytte! :) (Er jo litt dårlig gjort at du har fått de rålekre Bittersweet-arkene før meg... ;) )
Ser ut til at vi kommer den helga dere skal flytte, så da skal vi stille med muskelkraft og bil! Men, vi må prøve å få tid til litt scrapping og da!! :) :)

Legg inn en kommentar