RSS

Da var jeg i gang igjen!

Gått en del dager siden jeg sist fikk blogget litt, og en del ting har skjedd, og selvfølgelig kommer det en liten liste over disse hendelsene. Men det er flere lister på lur også - har så mange ideer for denne uken som bare må skrives ned! Så her kommer det en liste over ting jeg vil skrive lister om, lister for uke 7 og liste over hva som har skjedd i det siste! La oss starte med hva som har skjedd:

 1. På fredag hadde jeg bursdag - ble hele 24år gammel. Så det ble feiret med gode venner og god drikke.
 2. 2 av mine finske venninner har vært på besøk denne helgen, de kom om fredagen (fin gave) og dro igjen i dag.
 3. Gode venner kommer hjem til Norge igjen - så moro å se dem igjen, og i dag kommer et vennepar hjem igjen fra India, har ikke sett dem på over 5 mnd, så det skal bli så bra!
 4. Det har kommet såååå mye snø (og nå har også sola tittet frem), så jeg har vært ute å måket snø, aka på rumpa, lagd snøengler og mer. Endt opp med en del blåmerker og en liten forkjølelse, men det var så absolutt verdt det - er som en liten unge igjen.
 5. Kjæresten min har tatt med meg ut på både fine middager, museum, utstillinger, shopping og lignende, helt nydelig for meg :)
 6. Er i praksis på en ungdomsskole for tida, moro, men utfordrendes... tar mye tid, så derfor mindre blogging. Men nå er det en uke igjen!

Det var en kort liste over siste tidens hendelser, nå er det over til denne ukens lister (hva jeg vil skrive lister om).

 1. I dag skal det vaskes og ryddes - hva trenger vi da, jo en "vaske-avkryssings-liste".
 2. Skal være mange gode og sunne middager uke, så da ender jeg opp med liste får både middag og handel! (I dag skal det være kylling-faitas)
 3. Jeg skal prøve meg på litt scrapping: Ellen jeg trenger hjelp! Liste over hva jeg trenger, hvordan en gjør det, og andre tips gjerne :)
 4. Skole lister: disse blir lange og mange - liste over alle oppgaver som skal gjøres, alle bøker jeg trenger, siste praksisuke, rapporter etc.
 5. Klær til Fretex eller lignende. Tror ikke jeg trenger noen liste for dette, men det skal gjøres!
 6. Lage en liten ting til kjæresten min for den store kjærlighetsdagen 14 feb.! Kanskje jeg skulle scrappet noe - Ellen hjelp igjen!
 7. Fryse av fryseren - uff for et stress.
 8. Begynne festivalplanleggingen - spennende! Jeg skal se Metallica og Depeche Mode til sommeren, i alle fall ett av dem!
 9. Finne ut av mitt nye mini-prosjekt: Hvilken vei burde man ligge i sengen...Noen som vet?
 10. Ringe på alle leiligheter som er ledige - må ha ny leilighet innen 1. april!

Da er det bare å sette i gang!
Ha en knall start på uka!

2 kommentarer:

ellemelle sa...

Hei vennen! Grattis med ny leilighet!! Bra for dere!
Jeg må vel nesten prøve meg på ei liste over scrappesaker, jeg da.... :-/ Vææææ, det er ikke bare litt skal jeg si det. "Kan det scrappes? JA, det kan det!!" Skal se hva jeg kan få til!
Når det gjelder valentins-scrapping, sjekk ut: scrapbookexpress.no "Share the Love". Masse lekkert!! Og ho storesøster får snart noen lekre søte papirer i posten...!! ;) Rekker vel ikke å sende videre til deg innen 14., men... (Tenke før man skriver, kanskje..?!???)

Håper du får en så bra dag som mulig. Tenker mye på deg! *klem*

PS: gleder meg til å se litt scrappings snart...!! :)

ellemelle sa...

Hmmm, det skulle stå "...det er ikke bare LETT, skal jeg si DEG"... For tidlig på dagen...

Legg inn en kommentar