RSS

Aww, jeg prøver meg på litt scrapping!

For en god stund siden lagde jeg meg en liten listebok - hendig liten ting. Tingen er at jeg pyntet denne listeboken bittelitt - noe mine herlige samboere la godt merke til... De begynte å påstå at jeg hadde begynt med scrapping, noe jeg ikke hadde gjort... Det ble ikke bedre når de så meg; være innom søsterns blogg (som inneholder mye scrapping), kjøpte et scrappeblad til henne (noe leste ivrig selv) og stikke innom Gode Minner titt og ofte! Så ble det til at jeg fikk mye fint scrappeutstyr, og kunne ikke vente for å få satt igang! Og nå er min første scrapp (?) ferdig :) jippi!!!! Jeg har valgt å lage en liten ting til min beste kompis / samboer Stian, som virkelig har gitt meg et kraftig push når det gjelder scrapping, og nå må han henge denne på veggen! hehe...

Jeg har vaglt å ta for meg Stian når han er i sitt ess, i sprudlendes humør, gode rytmer, findressen på og lua på skrå en fin kveld i desember!
Den ble ikke noe slikt jeg hadde tenkt meg, men jeg hadde det moro med å lage denne, samtidig som jeg er fornøyd med å komme igang.

Dette ble iallefall resultatet:


Har ikke akkurat så bra kamera, så ble litt dårlig kvalitet både på scrapp-bildene og selve bilde av hele greia, men det får holde til så lenge!

Ha en fin kveld :-)

1 kommentarer:

ellemelle sa...

Så stilig!!!!!! :) :) :)
Herlig LO (=layout) med mange flotte detaljer! Og for et kjempetøft bakgrunnsark!! Synes dette var en knallbra start, jeg! *jippi*

Klem

Legg inn en kommentar