RSS

Skissedillaskisse #6

Har fulgt med på bloggen til Skissedilla noen ukers tid nå, siden jeg "oppdaget" den egentlig! Har fått mye inspirasjon av det som blir lagt ut her, og liker godt skissene til konkurransene. Så denne gangen fant jeg ut at jeg ville være med på skissedillaskisse #6. I tillegg har jeg hatt lyst til å scrappe en LO av byen min, Tønsberg. Så hva bedre enn å slå to fluer i en smekk... :)


Dette er Tønsbergbrygge med Slottsfjellet i bakgrunnen, en lun kveld i slutten på april i år. Det ble en liten hurtiscrapp da jeg natt til søndag fant ut at fristen for denne går ut søndag kveld, men håper den bringer frem litt av den gode følelsen jeg hadde da jeg tok dette bilde.

Et lite nærbilde av selve bildet som jeg har enkelt og greit kutta i tre deler! Jeg har tatt i bruk Just Chillin - Making Memories, Granola - Basic Grey som ramme rundt bildene og bokstaver fra American Craft, i tillegg har jeg sydd litt pynt på.

Ha en strålende søndag alle sammen!

2 kommentarer:

HegeAL sa...

Så flott LO. Nydelig pynt du har sydd på!

Takk for at du deltar!

ellemelle sa...

Så lekker denne var!! :) Fy søren, denne fikk jeg sansen for, altså! Det mønsterarket var knallstilig, bildet ordentlig stemningsfullt og den sydde pynten var jo bare helt super!!

*klem*

Legg inn en kommentar