RSS

Scrappebazillen er totalt over meg...!


Helga, som skulle brukes til semesteroppgave og seriøs lesing, utviklet seg svært så fort til en scrappemania-helg, og jeg har stooor kost meg! For det første har jeg deltatt i min første konkurranse på Scrappbookexpress, der vi skulle scrappe etter en skisse, derfor kalt skissekonkurranse... Dette var veldig moro for jeg hadde en veldig fin "oppskrift" å følge, samt det var kult å se alle de forskjellige bidragene som kom inn, hvor ulikt folk "tolker" oppgaven! Var utrolig mye fint å se på! Jeg har også fått scrappet noen andre LO´er, av mine herlige tantebarn og Scott, vår gamle hund! Jeg har også gjort ferdig noen andre LO´er som har ligget rundt en god stund, uten å bli gjort noe med....

Ellers holder jeg meg ganske bra til lista mi i dag da...
  1. Jeg jobber bra med semesteroppgava
  2. Chettle skal hjelpe meg med nettsida mi - kjekt å ha en grafisk designer som kjæreste altså... ta en titt!
  3. Turen til Lesja er i boks
  4. Scrappe en god del.....JA, det har jeg gjort!! hehe
  5. Jeg driver å lærer meg å distresse, samt jeg er ganske interresert i Clean & Simple...
  6. Bilder ja...ååå, Jeg har faktisk vært mye ute i helga også - og da med kamera rundt halsen - tror jeg har fått knipsa noen brukbare vårbilder!
  7. Trening...ok, ikke alt går like bra da, men det er bare mandag ennå...
  8. Bestiller billetter i dag...ihaa ;D
  9. Jeg oppdaterer jo bloggen nå, så check der!
  10. Blomster... vel jeg har fått skaffa en blomsterpotte...!
Synes da at dette ikke er så alt for dårlig... hmm!! Men skal ikke føre opp noe nytt på den lista med det først :)

Her kommer da de LO´ene jeg har laget siden sist:

Stian klar for Halloween - dette var mitt bidrag i skissekonkurransen! Ble kanskje litt lite stæsj, men ville holde meg til malen så mye som mulig! Er relativt godt fornøyd!

Her er en LO der jeg har lekt meg med distressing og krølling av papir. Ble så absolutt ikke slik jeg hadde tenkt meg, men moro å leke med en spesifikk teknikk - i tillegg finner jeg bildene veldig morsome :)

Her er da Scott i sitt ess - på fjelltur! Fornøyd med fargene på LO´en, og veldig gla´i dette bildet!

Her er mine nydelige tantebarn igjen, og meg som stolt tante! Liker selve T´en her, men skulle fått gjort mer ut plassen jeg hadde! Liker spesilt bilde nederst til høyre, takk Ellen!

Her er da verdens beste mojito-oppskrift; dersom du vil ha den i litt større og bedre format, se her! Selve LO´en synes jeg at er morsom, og passer fint på kjøkkenet mitt (vårt....)!

Beklager vldig dårlig bilde, men dette er iallefall en dobbel LO som jeg lagde på et lite scrappekurs Marie og jeg deltok på, oppe på Gode Minner. Moro å lage en dobbel LO, fikk med flere bilder, men mindre pynt!

Ok, det får være nok for nå - tilbake til oppgaveskriving!!!!

Kos dere masse i vårsola folkens!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar